Tanec
Anotace: Tango,Valčík či Polku?
Víno je aroma pravdy
lež usnula v šatníku
kravaty a sukně na parket!
Začínáme dnešní bál.
Podpatky srážející se s podlahou
doprovázejí vášnivé vzdechy
s úšklebkem noc nahlíží okenicí
kalné lustry už dosvicují
Polibek stává se přístupným
hříchy ztrácí svá jména
rytíři pak místo růží
trhají tanečnicím hlavy
Sál vždy skončí sám a prázdný
zbydou v něm jen stíny kroků
co vedou z něj kamsi ven
kde s tmou ty stíny splynou
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Rolnička, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)