Svoboda
letí letí nemá křídla
nadnáší ho něžná síla
jak veliká musí být
aby spolu s ní mohl žít
jako slepec který nevidí věc
spoléhá na svůj meč
s padající mlhou
oslněn je jasnou duhou
jako hluchý který neslyší řeč
usínající na plačících zdech
probuzený spatří čiré moře
skočí nahý k holé hoře
chci ze zajetí uniknout
hloub
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, strašidýlko-střapatý, Lilly Lightová, Dilla, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)