Epitafní
Anotace: Báseň stará asi sedm let. Nedávno jsem jí našel a celkem mě pobavila... Buďte mírní
Tento svět už pro mě není,
proto prosím ne žádám
ano žádám o odpuštění
žil jsem sám...
Toť má vina!
snášel vaše urážky
váš výsměch
za vtipné hlášky
se skrýval můj krátící se dech
Toť má vina!
Chtěl jsem lepší život,
trochu štěstí a lidské lásky
nedělat si z osudu,
nedělat si vrásky
Vinen jsem proto odcházím
netruchlete však
Snad odejdu na místo o kterém sním
možná shledáme se PAK...
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist
Komentáře (1)
Komentujících (1)