Anotace: něky v nich vidíme kus tý reality, kterou v bdělem stavu nepostřehnem....jen škoda, že ráno ty sny tak často zapomínáme :) nevim jak moc je tohle basen... tak to nejak prejdete, prosim :)
taky se mi nekdy zdaj dost divny veci..takze tohle dost chapu...
18.11.2008 17:24:00 | mattoni.uz.neni
je to dost vypravecske, mozna by se to vice hodilo do jiny sekce...
a mas tam preklep
17.11.2008 20:02:00 | saddova
...divně divoké sny, asi, že je divně divokej svět...on byl vždycky nějakej...řekněme si, že je kouzelně podivnej, tak myslím je to milosrdnější...vždyť kdo by ten náš svět neměl rád, třebaže je divokej :-)
17.11.2008 19:22:00 | Lota