Teda smekám cim vic od tebe čtu tím vice uznávám.Moc pěkné rýmy když už tam tedy nějaké jsou a vubec je to hodně realistické.To se mi líbí v tom si libuju.
03.12.2008 21:35:00 | mexx
Vím o tom, koneckonců tohle není sonet obsahem ale jen formou (pořádkem veršů), koneckonců tradiční sonet se píše na lyričtější témata... Jedná se tak trochu o travestii.
A díky všem za komentáře.
18.11.2008 13:17:00 | Dermgen
jo, neco na tom je, kus pravdy, jak je receno podemnou, nicmene to nic nemeni na faktu,ze ti tam dost ujel rytmus...
18.11.2008 06:49:00 | saddova
štěstí...
bohužel má tu vlastnost
že se nechá vykupovat bolestí
17.11.2008 20:42:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd