Z přátelství....
Anotace: Mno newim no ja ty anotace nesnášim xD
Z přátelství láska,
a z lásky smutek,
ze smutku bolest,
z bolesti nic.
Tak co se děje?
srdce?
to už mě nehřeje...
a co tím chci říct?
S bolestí umíraj naděje,
i ty, že ti nad hrobem,
slavíček zapěje....
písničku o lásce...
tak krásně,
ale krátce...
Komentáře (1)
Komentujících (1)