já vím...
že mě neznáte,
kdo to je,
co tu chce,
návraty potají,
hvězdičky zpívají,
ticho jen ticho,
neprozdraďte,
jiskřičky probuzené,
stíny zapuzené,
hudba zní,
už to ví,
kdo jsem já,
hedvábná
pst...
Přečteno 428x
Tipy 9
Poslední tipující: Duhová, Myrja, Holis, jedam, Jin, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)