Přemítání
Ztratila jsem duši a s ní obsah všechen
tohohle těla, z kterého se rázem stala
prázdná schránka. Ta ještě neumřela,
znamení dává mi mrazivým dechem.
Víc než sám paragraf páteř zkroucená je
bolí a odráží obraz duše, která chybí.
Ve stavu tomto bylo by činem bohulibým
odejíti branou v peklo místo ráje.
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, jedam, WAYWARD
Komentáře (0)