Anotace: ..jedna taková pocitová, předem upozorňuji že vznikala při noční službě, takže...žádám o shovívavost.
V maštali pod žebrovím nespíláš jim ..tam krotcí jsou jen prostři louku pod kopyta roztančí sílu svobodnou.Nádherná..
07.11.2011 09:00:51 | Liška76
Nejsou to jen tri pocity, v tech radcich je jich schovano par tisic...vracivam se k ni...jen mi tam tak trochu chybi dve kakaove hvezdy :)
12.02.2009 18:06:00 | Montynka
...víš,je to takový nesourodý a posešívaný - jenomže to má neuvěřitelnou sílu!...pořád se k tomu vracím...
18.01.2009 17:24:00 | Churry
libi se mi to jiz z nekolika duvodu... miluju kone ..a obraty v dile jsou velmi, velmi povedene.. tipas jak vysitej
18.11.2008 06:44:00 | saddova
přijde mi to jako pocity tři - ne jeden, nepropojilo se mi to - ale aj jako trojice se mi to líbí :o)
18.11.2008 00:29:00 | hanele m.