..ze všech těch krás...
housle a piána,hrajou mi do rána..
pocity moje..smícháme je..
dávno už...setřels mi růž..
spális mi ruce..slyšíš jak buší..
..mé srdce...
rána za ranou..jak vrána za vranou..
..když letí...
když z peříček stane se smetí..
..tak jako z nás..a všech těch krás..
umřeme spolu,každý sám..
..kolikrát ještě..?
..proč se ptám..
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: tlamička, Tacca, 6thSun, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)