Anotace: Jen úvaha...
Slepí ponětí?
To dobrá otázka na konec úvahy
Vždyť pravdou je, že ponětí není nikdy celé,
kousek ho mršky vždy chybí.
Koukám hledám,
přitom lepidlo míchám.
Až já ho najdu,
tak bude celé.
Zalepené…
20.11.2008 20:27:00 | kouzelníček
...jen úvaha?...a teď musím uvažovat...uvažovat...uvažovat...uvažovat...
18.11.2008 16:11:00 | WAYWARD