Zahrada ticha
Projdi se Zahradou ticha
tam kde jenom tráva potichu dýchá
tam kde i obloha mlčí
tam kde jsou jenom stopy vlčí...
Nemysli chvíli na nic
na žádnou z tvých životních pranic
Nemysli vypni si hlavu
a procházej se jenom v davu ticha
tam kde jenom tráva potichu dýchá...
Přečteno 319x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, maranika, jusTMee, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, NikitaNikaT., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)