beze slov...
snažím se projevit milovanému člověku
cit jenž právě teď hýbe životem mým
nelze přeci jako v dávném pravěku
ránou kyjem do hlavy diskutovat s ním
mlčím však
slova zbytečnými se stala
znovu as
zůstat netečnou sis přála
beze slov ač řádek plný se zdá
nerozumíme si
každý jen tu svojí pravdu má
proto je to... kdesi
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, WAYWARD, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)