Anotace: nevim co se posledni dobou deje...
nalijem se blahodárnou tekutinou zvanou káva "životabudič" místo "everysing" .... a eště hodíme brko v nějakym bárku na jamajce a pak si zajedem třeba do paříže, a podíváe se na Paris, je t'aime ... a pak i třeba mužem odskočit do Londýna mrknout se na Greenwich.... po tý lajně přejem na druhej konec světa... třeba do Tibetu... tam budem pít čaje s mnichama... a pak do číny k jan-c'-jang.... /nebo jak se to píše/.... a pak uděláme ochyt fajnšmekrů.... třeba někde v californii... nebo kam nás vítr zanese...ve volnym čase muzem skočit třeba za kámošema do Irska... a pak se budem válet a pokuřovat si..... a víš co.... ve Vídni na svařáku /ale musí tam bejt sníh!!!/ to bude fajn...
jasný, že většina z toho je nereálný :D no a co!!!... já taky muzu blabolit jak chci a ty si tak mužeš říkat, co to kecam..... :P teorii je nutno ihned praktikovat ... BEZ VÝJIMEK! .....
noooo.... třeba tě po tomhle výživnym prograu chury přejdou......... :))) .... a víš co - my te máme všicí rádi /celej ten náš prasečí spolek/ takže je uplně jedno, jak moc je ta nálada agresivní.... my sme mnohem agresivnější antibiotikum.... vitamin..... lék :D.... prostě cokoliv.... stačí štěknout
19.11.2008 20:32:00 | stmivani.na.lepsi.casy
...tak to jsem měl před týdnem,neznal jsem,už znám,ale dostal jsem se z toho :-)
18.11.2008 17:45:00 | WAYWARD