Anotace: ani komentář si to nezaslouží =)
Proč by si to nemělo zasloužit komentář?? A to já rádaporušuju pravidla:-) takže...báseň má pro mě osobně hodnotu...prostě myšlenkově...tak yjsem si něco zažila...
takže se mi moc líbila:-) a máš to okomentované:-D
26.01.2009 11:37:00 | Lady Carmila