Pastva
Ve stádu rozřinčelých krav
čekáme na zázrak
který měl by přijít
měl by
a ne dobytčí vozy
a ne oči chladu řezníka
když vydojí nás do sucha
čekáme na zázrak
stranou stáda
měl by
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: Marfuša, něžnost-sama, jusTMee, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)