Martinovi k narozeninám
Anotace: ...a k svátku taky
Svátek, narozeniny slavíš,
doufám že řádně se zkalíš,
vše nejlepší všichni přejí Ti,
snad nedojde až na kvítí
proč ne i já když všichni přejí,
abys neskončil v beznaději,
aby Ti život neprošel jen mezi prsty,
aby tvůj balík peněz byl řádně tlustý
nepodléhej marným snům,
dej smysl všem všedním dnům,
to vše Ti přeji ze srdce,
z duše rýmy derouce
Komentáře (1)
Komentujících (1)