Má niternost

Má niternost

Anotace: Pocit...

Jsem kolaborantem,
jsem udavačem všedního života
na okraji velkoměsta
mezi párou stoupající z kanálových mřížek
s přítelem tučňákem a ledními medvědy,
které civilizace přivedla až k nám,
a kteří ztratili své sněžné domovy
a ptám se:
kdy i já budu vytlačen do středu
do toho šedivého pralesa betonu
zbyde tu pro mě hrouda hlíny
nebo budu zalit do základů budoucí generace?
až vaše duše odletí
až klid se jim dostane
já exploduji ve své niternosti
mezi malostí a omezeností velkoměst...
Autor BeatleJohn, 18.11.2008
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Isobel, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mistře Feneši, vy pište, co to jde, jelikož totok za přečtení bezesporu stojí.

18.11.2008 21:18:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel