Myšlenky 181108
Anotace: krátké nerýmované, leč snad obrazné verše
Nepozornost
Tak tohle mi asi
jen tak neprojde,
řeklo si kuře,
když místo omítky
rozklovlo vejce.
***
Zahradnické přirovnání
Svět "normálních" lidí
je plný šedého popela
a taky čpícího trusu.
- Ideální prostředí pro růst
těch nejkrásnějších člověčích květin.
(Ach, proč jen tak hnusná břečka
je tak vhodná pro vznik zázraku?)
Přečteno 393x
Tipy 13
Poslední tipující: Kávový Poutník, Agniezka, mexx, Sunny, 6thSun, Psavec, jedam, WAYWARD, její alter ego, CorrimsonTom
Komentáře (4)
Komentujících (4)