Anotace: Snažil jsem se zachytit pocity,které se mohou honit hlavou člověku,který se rozhodne dobrovolně skoncovat se životem-jsou to myšlenky odcházejícího.
Báseň je jinak dobrá. Osobně jsem výhrdaně proti sebevraždě, je to ta největší chyba v životě! Člověk musí bojovat i když se to zdá ztracené!
12.03.2009 22:24:00 | Anne Leyyd
Příhodný konec. Jak se říká, život je boj a to stojí za něj bojovat.
28.11.2008 11:02:00 | Dota Slunská