Bojovnice II.
Anotace: pokračování na požádání
Hoří ocelová města,
hoří výkřik do ticha,
za odvahu Bůh nás trestá,
plamen pospíchá.
Chceš-li vědět, jak to končí,
žárem slova upálen,
se světem se tělo loučí,
stravuje ho zem.
Nad oblaky duše pluje
v dýmu závratí,
po nebesích pokukuje,
snad se neztratí.
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Borecká, shakespeares, Veselý Drak, labuť, 6thSun, Tacca, Psavec, Bíša, jedam, jusTMee, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)