Anotace: žárlivost je špatná,ale každý se jí někdy neubrání...
Nevím jak si vysvětlit nízký počet tipů, ale báseň se mi líbí velice...
30.01.2009 17:16:00 | kejtyyy
líbilo se mi téma.. ale myslím, že by tak šlo charakterizovat ještě mnohem víc..věcí.. než je žárlivost =)
16.12.2008 22:45:00 | Albertinka