Mensa
V brutaru vařily sliny
zesnulýho génia
laboratoř u Biliny
chtěla získat DNA
Jenom lidi kvalitní
klonovat se budou
doktor vám rád poradí
a na řitní pozadí
kérka rudou tuhou
určí vaše pořadí.
Svět se zbaví blbů
mrzáků a hrbů
všichni v Mensa klubu
řeší rébusy
dělat nikdo nemusí.
Kdo kopat bude strouhy?
a vyvážet kontejnery
cucat hovna dlouhý
a válcovat téry
když nebudem mít Dezidéry
bude bordel nový éry...
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)