po nočním snění....
Ponocný odtroubil
poslední černou hodinu
prázdnou silnicí
se proplazil
parní válec
zhaslo pouliční osvětlení...
hokynář na rohu
začal vybalovat
ovoce a zeleninu
ocelový nebe
se rozhodlo
a dalo se do sněžení
v okně za záclonou
bylo slyšet
rozpustilé chichotání...
já si ukousl z řízku
otevřel lahev
čokoládových bonbónů
v odlesku
samurajského meče
se had na prsou
stočil do spirály
a
v přesýpacích hodinách dne
se spustilo
odpočítávání...
Přečteno 355x
Tipy 37
Poslední tipující: pejrak, Holis, Myrja, Jaromila, spare, Verena, Churry, Dota Slunská, NikitaNikaT., Tacca, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)