Spolutvůrci
Anotace: My všichni s úctou
Jsme spolutvůrci Přírody...
Náš společný Duch a troufám si říct, že dobrý...
jak samo jádro Přírody
vytváří dílo ... stránek ke čtení....
každý v něm hledá něco svého...
Kontinuální vlnou dobra
se promítá citů oceán
nic nezůstává bez odezvy...
nikdo sem není nepozván...
A ozvěnou se slůvka šíří...
co nám všem darem přírody....
tvoříme společně vlnkohraní
kamínky vhozené do vody...
Přečteno 293x
Tipy 12
Poslední tipující: WAYWARD, Triffid Kolbe, Holis, kouzelníček, KILLVIR alias woody jelen, Bíša, Helena Buchtová, labuť, 6thSun, enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)