Anotace: Ten vykřičník u slova anotace je někdy docela legrační...
Malý princ sedí a vypráví...
o lásce, výškách i hlubinách,
o rozhovorech, kdy čas se zastaví,
o okamžiku, kdy se končí a začíná...
Mám ho moc ráda a děkuji za tahle slova... :o)
26.09.2005 15:10:00 | Cecilka
Tak tohle bych chtěla umět jako Ty - několik slov, několik vět a trefa přímo do srdce. V Malém princi najdeš radu skoro na všechno, nejen na ty zatrachtilé baobaby.Máš pravdu,ten vykřičník je směšný, některé básně žádnou anotaci nepotřebují a tohle je jedna z nich.Děkuju Ti za ni.
14.09.2005 14:10:00 | Branwen1