Slova jsou...
Anotace: ...někdy k ničemu...
Dusím se smutkem
a slzy na víčkách
mě pekelně do očí
štípou a pálí.
A v srdci lásky žár
a v duši zoufalství.
Tvá krásná tvář mizí mi
za jiným v dáli.
16.11.2008
Přečteno 393x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Bíša, maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)