Paranoja..
Chtěl bych být chytřejší
ti, co mě honí
jsou taky chytří
(to myslí si oni)
paranoja? ha! ha!
kdyby to byla
do tvrze bez oken
by mě zazdila
v stihomamu jsem
nepolapitelný
úsměv mi vyloudí na rtech
prach střelný
broky a munice
největší ráže
nevzdám se
vzhůru teď nezvednu paže
jsem z rodu (tři tečky)
elitních (tečky)
dnem nocí jdou po mně
psí, vlčí smečky
kdyby to byl jenom
bulvární příběh
naivní doják
ke čtení ve slipech
sladce bych spal den noc
sedm dnů v týdnu
aniž se jedinkrát
zpátky ohlídnu
snad je to tak
(co když takhle to není?)
křídla na zádech..
jsou celý mý jmění
Přečteno 333x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Myrja, jedam, Triffid Kolbe, Romana Šamanka Ladyloba, LucQa, Jin, WAYWARD, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)