zpívám jako dítě
dětským hláskem
a směju se
na houpačce
sluncem prosycená obloha
uprostřed louky
la la la
zástupy lidí
uprostřed vlčích máků
modré chrpy a schnoucí stébla
vysoké trávy
vzduch se tetelí
krásní lidé
na obzoru
houpačka se houpe snad ve větru
la lalala