Já mám taky svůj svět, jen trochu jiný, láska v něm má taky místo, ale ne taková, jakou znám, ne ta, co zraňuje, když je odkopnutá...
15.10.2009 12:39:00 | Dragoniana
Jo jo, svět je prý černobílý..(ale spojením černé a bílé, je šedá :) a šedá jest? odstínem modré:)) tak tragicky bych to neviděla...
20.11.2008 18:25:00 | Anoixi
Svět je barevný a každá barva má nejspíš sůj význam, proč v něm být... smutek, štěstí, slzy, radost, bolest, láska, nenávist...
19.11.2008 21:33:00 | NikitaNikaT.