Neuvěřitelné, co vše se dá zpoetizovat. Asi jsi dost dobrá, když napíšeš takovou dobrou básničku o něčem tak přízemním jako je práce:o)
14.09.2005 19:32:00 | nadinka1
..jo..o tom mi povídej..a přitom vískej hlavu na klíně..
..STOP práci..bychom se měli učit povinně :o))
14.09.2005 16:06:00 | šuměnka
Krti, přesně tak to cítím i já .... Teda někdy jsou dny, kdy se v 17ti cítím na 85,5 :-))))))))))))))
Fakt, že jo.
Báseň mě úplně příjemně nadýchla tím nejobyčejnějším štěstím a zároveň největší cenností - ŽIVOTEM.
Díky moc, Krti.
Měj se moc pěkně a přeji Ti aby ses navždycky cítila na těch vcelku mladejch 17:-))))))). (Hlavně to ode mě neber jako urážku, zvlášť když mi tolik je:-D...) Ze srdce přeji jen a jen to nej.
Papapa. Jasmin de Paris
14.09.2005 15:52:00 | Jasmin de Paris
Tys mě viděla jak jdu z práce a pak jsi mě sledovala večer žejo ty moje Krtičko milá :-))
14.09.2005 15:08:00 | Ninala