Anotace: těsně před utonutím, polyká andělíčky, ale spokojen.
Hezoučká, na chvíli jsem se přenesla do rozbouřeného moře zpněných vln - a k tomu sudu shnilých fíkovníků.
Roboti píšou DAH - tedy pozpátku HAD...asi v nějaké námořnické šifrovačce
19.11.2008 23:08:00 | Isobel
Pro mne je to zajímavé a myšlenkové, lehce mne z teho zebe... ale dobré :o)
19.11.2008 21:39:00 | NikitaNikaT.
Fajn, asi neuspěji v námořnickou "básní" ve středozemním státě:-)
Ale teda Titanic, tos mne urazil;-/
19.11.2008 21:13:00 | slečna Nefertiti
musim odporovat, neprijde mi to jao basen, mona jako zacatek povidky ,ale jako basen zcela jiste ne..
a navic mi to pripomnela tfuj titanic...
19.11.2008 21:07:00 | saddova
Báseň to je výborná, jen co se toho přechodníku (držíce) týče, si nejsem příliš jist, pozřu do svých starých češtinářských poznámek a třeba zjistím, že tato pižka na kráse byla jen zdánlivá.
19.11.2008 20:59:00 | CorrimsonTom