Na prahu života
Na prahu života se strachem ve tváři,
na zdech nápisy pravdivé.
Nepoznám ani, když se mi zadaří,
všechno je tak nějak mlhavé.
Chtěla bych poznat vše,co život mi nabízí,
jenže ten strach je zkrátka silnější.
Na stole listů pár, ty s výdechem zmizí,
vyhlédnu z okna ven, již daleko klidnější.
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (0)