Nejdřív smutno a to se časem unavý a pak radost a štěstí se u Tebe zastaví. Věřím tomu :-)
20.11.2008 11:38:00 | JaniHani
Moc Ti rozumím... víš, když budeš něco nutit a mermomocí chtět, bude ta chvíle čekání dlouhá... přinde to, uvidíš, aj když nečekaně, zdrží se na dost dlouho... věřím.
20.11.2008 11:29:00 | NikitaNikaT.