...
Anotace: jedna staršího data
šestnáct a jedna koruna
to je skoro
čtrnáct
jupíjahou, máme vás všechny pod parou
od jakazačistánu po bombaj
bijte do mříží, lvové
pakliže nejste vlové
óch.. není to
rým?
mám vás všechny hrozně
hrozně
moc
a teď vám něco předvedu
láska
páska
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, DalfaSalfa
Komentáře (0)