Aura moci
S barvami to dostalo nový rozměr
Je těžké nezbožňovat toho
Kdo hladí děti po hlavičkách
A přináší lepší zítřky
A tak se budem klanět novým bohům
/Tihle jsou po dlouhé době zase vidět/
Sejdeme se za hvězdné noci
Na hřbitově civilizací.
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Psavec, jusTMee, Jin, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)