Revoluce
Chléb a růže,
hladové krky,
přísaha lásky,
v době revoluce,
andělé slunce,
drsné manýry,
Krále Slunce,
alchymie,
židovských obchodníků,
nelítostné soubojů,
o krásné dívky,
jak květy růží,
krásných,
nahota fantazie,
na obrazech,
malovaných v dešti,
pod budovami,
zuřící býci,
rudé prapory,
před černýma očima,
bojechtivost mužů,
láská nebeská,
brkem napsaná,
paměť sepsaná,
kordy o sebe znějí,
cinkání,
velkého zvonu,
který přinese potopu,
prasklou přehradu,
na mojí zahradu,
Přečteno 308x
Tipy 20
Poslední tipující: snupicek, fuu, Holis, labuť, Psavec, jusTMee, Lenullinka, LucQa, Kristine Clary-Aldringen, Bíša, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)