Anotace: to je pro ni ,protože tak velmi ublížila mě a mé rodině ,že už se na ni nikdy nepodívám stejně...
Zrada,bolest a trapeni...to je v kazdem zivote...mne taky tata ublizuje a vim ze to boli...casem mu odpustim jako ty babicce...drzim ti palecky aby jsi se s babickou usmirila co nejdriv aby to tolik nebolelo...jinak basnicka povedena a pekna...
14.09.2005 17:33:00 | eClear
Bolest a trápení bude zas a znova..v každém věku...a odpouštět je lidské, ten kdo umí odpouštět je vnitřně silný..a myslím, že za čas se na to všechno podíváš jinak..
14.09.2005 15:58:00 | makretka
Tak tohle znám z vlastní zkušenosti, taky od babičky..., bohužel hlavně od táty...
Drž se, Lukiko, drž... Věřím Ti - zvládneš to...
Ps: Píšeš pěkně!
Ahoj. Jasmin de Paris
14.09.2005 15:57:00 | Jasmin de Paris