Anotace: mno nevím ani jak to všechno začalo...
Dík za komentář. Talent máš ty. Co já v tvém věku věděl o poezii? Akorá to, že jsem se nikdy nestihl naučit básničku do školy. Teď už ani nejsem schopen se naučit angličtinu. S počítačem zápasím jak s nějakým karatistou z akčního filmu kde je třeba zabít Stevena Seagala. Jsem už starý prďola nad hrobem. Držím ti palce a přeju hezkej den.
28.11.2008 12:26:00 | Mario de Janiero