...Nevím...
Anotace: ...vysvobozující...
Do nevím vložím vdechnutí....
silně si "nevím" podržím...
nitrem se Ticho rozlévá
bez pocitů a vnitřních pohnutí...
Nehledám jména, mlčí Já
jen tvář se lehce usmívá
je to jak spánek v stavu bdění
bez času - žádná prodleva
Naprosté VYPNUTÍ A UVOLNĚNÍ...
Do "nevím" ráda vstupuji
příjemné je tam pobytí...
Když splyneš s nevím V TICHOSTI,
prostoupí tebou vzácný klid...
sice se nedá uchopit,
přesto proniká VĚČNOSTÍ...
Přečteno 325x
Tipy 26
Poslední tipující: Woski, Martas1985, Tacca, strašidýlko-střapatý, Holis, Triffid Kolbe, s.e.n, Jaromila, Helena Buchtová, Anita Buchtová, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)