Nejpevnější bod mám sebe
pevný - tebe .
tak todle..je uplne nejvic nejlepci .o)
a na křídlech andělů se tiše nesu..k tobě..
nastav mi ruku lásko..a nebo rovnou obě..
26.11.2008 21:14:00 | Bean
Dejte mi pevný bod a já pohnu třeba i Zemí.
Ti, kteří ho mají - pohnout dovedou.
26.11.2008 11:52:00 | Šerpík 1
našel jsem mladého sokola
bezmocného
nakrmil jej
naučil létat
a vypustil do světa
... nezapomene!
***
Jiří senior
21.11.2008 07:18:00 | j.c.