Život je pěkný a těžký...
Umět se rozhodnout-a nemít z toho strach,
říct něco a ono je to naopak. To je přesně, co mě občas hodně trápí, ta nejistota v rozhodnutích. Ano, život nás učí věřit a nevěřit...stejně jsme najivní a zkoušíme věřit znovu a znovu...a když se opět spálíme, máme další jizvičku na srdíčku..:( a těžko se opět sbíráme, jen Boha věříme, když všichni odejdou..jediný s nami zůstává..ale to si uvědomujeme pozdě..lidé by měli být k sobě hodnější..moc krásné dílko..:)
01.12.2008 13:05:00 | Agniezka
Moc pěkná. Líbí se mi. Máš pravdu, život je pěkný a těžký.Každý jsme si prošli nebo procházíme tou těžší částí života, ale bez toho bychom se nepoučili, nevyvarovali chyb a zažili ty krásné dny plné radosti a štěstí.
21.11.2008 11:02:00 | JaniHani