Anotace: Básnička, kterou jsem dopsal po delší době, vím že jí to uškodilo, ale už jsem to nemohl nechat rozepsané. Jedna z nepovedených, vím to :o)
Velice zvláštní, jak nás někdy v poledne přepadne náhlá tma... Mě se líbí! :-) ST
11.12.2008 22:00:00 | Anita Buchtová
Díky, ale nepovedená je. Chtěl jsem ji dopsat za každou cenu... tím jsem odrovnal celek.
21.11.2008 22:34:00 | JR
V některých částech se mi to docela i líbí, zato některé mě velmi odradily. Neřekla bych, že je tak úplně nepovedená, ale jen... Jaksi nedomyšlená, né úplně propracovaná a možná to poté jako celek působí tak nějak odfláknutě. Nebo alespoň na mě to tak působí. Ale musím tě pochválit za některé pasáže, protože máš tam opravdu pár hezkých kousků ;)
21.11.2008 20:18:00 | 0-0