Krásný je den,tajemná noc
Anotace: Tohle je dost stará básnička...ani newim co bych psala..prostě kontrast
Krásné jsou dny,kdy slunce svítí,
krásné jsou dny,kdy roste kvítí,
krásně je nám za dne,kdy se naše podvědomí plní
těmi nejkrásnějšími obrázky našeho lidského dění
Ale v noci,kdy podléháme nočnímu snění,
kdy se promítajjí známé věci od vidění,
za tmy a přitom světlu hvězd
noc pomůže nám trable snést
Za noci,jen za té smíme snít
a vše co chceme ve snech můžem mít
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Jamesow, Lenullinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)