Život v kapkách
Zpěněná vlna,
co byla malou vlnkou
houpající se na hladině,
se v rozbouřeném moři
tříští o skálu
do tisíců malých kapek.
Kapek radostí,
úsměvů,
polibků,
jemných dotyků,
bolestí,
palčivých slz,
slov ostrých jak mačeta,
nadšení ze snů,
které se splní,
smutků,
když neúspěch sráží na kolena
a odhodlání zase vstát,
vstát a jít.
Ty kapky opět splynou
v jeden společný proud
a v klidném odlivu moře
se zase stanou malou vlnkou
jemně pohupující se na hladině.
Přečteno 399x
Tipy 55
Poslední tipující: Agniezka, mexx, Dračičák, drsnosrstej kokršpaněl, vodnař, somewhere, JR, Holis, a_tao, Michel Mara, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)