Pěkné veršíky, myšlenkové a každý má sice svůj osud ve svých rukách, záleží na nás kam půjde? Abo je něco jiného, co nás řídí? :o) ST! za obsah.
21.11.2008 14:05:00 | NikitaNikaT.
...když mě něco chytne za srdce, pak raději mlčím...abych si to především vychutnala :-) pššt!
21.11.2008 12:55:00 | Lota
lahodná vonička....mnohobarevná a vůní tisícero...
dráždí smysly..
co na své si přišly
21.11.2008 08:42:00 | Mbonita
myslím že orcu zabijáka sem obrečela... taky mám kosatky ráda :o)
a básnička je moc hezká, jemná a něžná... a roboti píšou SHiP - držej téma :o)
21.11.2008 08:36:00 | hanele m.
A teď trochu odbočím od tématu, ta orca tam, mi evokovala jeden film, Orca - zabiják. Moc krásný film a kosatky mám ráda.
21.11.2008 08:10:00 | Triffid Kolbe