Papír
jako kus papíru
vytržen z kontextu
stokrát přeložen
a nikdy nepřečten
poznámka v notesu
napsaná pod řádku
"jsem jen Tvá"
fuj - samá kaňka!
v loďce s nápisem intimity
utonout ve vlnách naivity
mít v duši trhlinu
a jít rychle ke dnu
aby ne - vše je tu z papíru
už mizí pod hladinu
myšlenka na lásku a touha
pošetilost pouhá...
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, CorrimsonTom, Káňátko
Komentáře (1)
Komentujících (1)