Skrz naskrz veselá,vtipná i když smutek sedí na dně. Ale tak se musí život brát.
líbí se mi moc.
22.11.2008 18:02:00 | s.e.n
Budeš mág a i král, s krásnou dívkou, pozor na zrádnou Tvář, komu ruku podáš a na cestu se vydáš...
21.11.2008 14:19:00 | NikitaNikaT.
...nebude víc...nebude míň...člověk by musel být jasnovidec, aby věděl...je dobře, že neví :-)
21.11.2008 12:41:00 | Lota
Zdravím,
báseň dobrá, rozhodně není bezzubá dáseň, leč anglické "a little bit" mi přijde trochu pěstnaokózní a rýmu poplatné, ale celkově to smysl dává a jako taková obezlička - proč konec konců ne, celkový dojem to příliš nekazí.
21.11.2008 11:22:00 | CorrimsonTom
Pár bruslí jsem obula,
přišla jsem, abych Ti ruku podala,
budem bruslit v páru,
odoláme mrazu.
Ve dvou se to lépe táhne,
všechny skoky zvládnem.
21.11.2008 11:14:00 | JaniHani