Anotace: Když se student naštve
No co.prostě jsem byl zrovna naštvany a že mě tohle napadlo,tak sem to jenom hodil na papír.Mi je taky dobře se třídou a z kvůli jedné básničky se svět nezboří!
21.11.2008 19:23:00 | Frenky_dlouhan
Co budeš dělat až budeš muset pracovat? Psát jak to natřeš svýmu zaměstnanci? Škola není tak zlá...
21.11.2008 12:55:00 | whiolet