jsme neviděli
ty útoky chtění
úplné chvění
co všechno by jsme
někdy chtěli
z neděle na pondělí
z roku na rok
snad úplný nárok
se přání mění
jak léta a sněhy
v návalech něhy
aby jsme věděli
jak věci jsou změněny
co dříve jsme nechtěli
to by jsme chtěli
a co jsme měli
jsme neviděli
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Psavec, maliska, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)